pics12

TOIMINTA

Kerhomme neuvottelee reittilupia maanomistajien kanssa, hoitaa omia kerhoreittejä, ja osallistuu Tahko-Nilsiä reittipoolin toimintaan niin rahallisesti kuin talkootyölläkin. Kerho on Suomen Moottorikelkkailijat Ry (SMK) jäsenseura, joten seuran jäsenenä voit lunastaa kilpailu- tai toimitsijalisenssin.

Tiedotus-, valistus-, ja koulutustoiminnan tavoitteena on turvallisen ja vastuuntuntoisen kelkkaharrastuksen lisääntyminen. Viranomaisiin, maanomistajiin ja muihin maastossa liikkuviin pidämme välit hyvinä noudattamalla säädöksiä ja olemalla aiheuttamatta turhaa häiriötä.

JÄSENYYS

Kerhon jäsenenä sinulla on oikeus vain kerholaisille luvallisille kerhoreiteille, joita on Lumisavon alueella yli 100 km. Kerhoreitit täydentävät Lumisavon runsaita julkisia moottorikelkkauria. Kerhoreitit hoidetaan koneellisesti, eikä niillä ole ruuhkaa ja kunto on parempi kuin runsaassa käytössä olevat yleisten reittien urilla. Kerho maksaa jäsentensä (ei kannattajajäsenen) reittimaksun Nilsiän-Tahkon reittipoolille, joten kerhon vuositarra kelkan kuomussa oikeuttaa liikkumaan kaikilla Nilsiän alueen reiteillä ja urilla.

Kerhon jäsenenä saat myös alennusta perinteisen Lumisavon Safarin osanottomaksusta sekä lukuisista kelkkailuun liittyvistä liikkeistä, majoitus- ja ravintolapalveluista Lumisavon alueella. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia jäsenistölle kauden mittaan. Talkoot, reittien avaukset ja hoidot, yhteiset viikonloppuretket, safarijärjestelyt, kilpailutapahtumat, pikkujoulut ym. ovat tapahtumia, joissa tutustut parhaiten seudun kelkkailijoihin. Tule siis mukaan kerhomme toimintaan.

Jäseneksi pääset ilmoittamalla täydelliset yhteystietosi, yhteydenotto. Jäsenmaksu on 50 euroa vuodessa (perhejäsenet samassa ruokakunnassa täysin maksavan kanssa 25 euroa). Kerhon lisenssillä SMK:n kilpailutoimintaan osallistuneet on vapautettu jäsenmaksusta. Jäsenmaksun maksettuasi lähetämme sinulle jäsenkortin, tietoa kerhon toiminnasta ja kelkkaan kiinnitettävän vuositarran ym.